Sponsoravond met Andy van der Meijde & Thijs Slegers

Op woensdag 17 april j.l. heeft de sponsoravond 2019 plaatsgevonden georganiseerd door de sponsorcommissie van Sportclub Irene.
Voorzitter is Joeri Kuik met de commissie leden Sjoerd Titulaer, Geert Schoolmeesters, Jeroen Steven en Maurice Sanders.

Deze speciale bijeenkomst is gegeven voor onze huidige sponsoren, potentiële sponsoren en een aantal genodigden, waaronder Alexander Vervoort, wethouder Sociale zaken Werkgelegenheid en Sport.
Daarnaast was ook Marco Bogers, directeur VVV-Venlo, aanwezig. Deze bijeenkomst vond plaats bij VVV-Venlo in het Lindeboom Voetbalcafé in Venlo. Sportclub Irene is een partnerclub van VVV-Venlo.

De opening werd gedaan door Joeri Kuik, de voorzitter van de Sponsorcommissie en wenste alle genodigden van harte welkom. Daarna heeft de voorzitter van Sportclub Irene, Tom Orval, de genodigden ook nog toegesproken en verteld over onze club, waarna ook wethouder Alexander Vervoort een toelichting gaf over de Sportvisie van de Gemeente. Vervolgens werd er een heerlijk warm buffet aangeboden door Cabooter Facility.

Tijdens deze speciale avond waren twee gast sprekers aanwezig: Andy van der Meijde, voormalig profvoetballer en Thijs Slegers, manager perszaken PSV. Beide heren vertelden op humoristische wijze over hun ervaringen in het betaald voetbal. Daarnaast gaven beide heren de gasten een kijkje in de voetballerij. Op deze link vindt u een sfeerimpressie van deze avond. Op het einde van deze mooie avond werd er nog gezellig na geborreld.

Wij bedanken onze sponsoren voor hun vertrouwen in onze club en hopen nog op een langdurige warme samenwerking. Zonder onze sponsoren, geen voetbal!

Bestuur & Sponsorcommissie Sportclub Irene