Prins Luut I en Prins C-Jay regeren over Irene jeugd

Tijdens de vastelaovesmiddag van Sportclub Irene Luut I en Prins C-Jay I geprolongeerd als prins bij de grote en kleine jeugd van Sportclub Irene. Adjudanten bij Prins Juul I zijn Merijn en Tijl terwijl Tijn en Siem prins C-Jay terzijde staan.

Prins Luut I (Schobbers) is 10 jaar oud en speelt bij Sportclub Irene in de JO11-1 als middenvelder. Zijn trainers zijn Rick en Sven. Later zou hij graag profvoetballer willen worden. Samen met zijn ouders en stief broertje woont hij in Tegelen in het Maasveld alwaar hij ook naar de basisschool gaat. Zijn stief broertje zit op breakdance.

Adjudant Merijn (de Wilde) is 11 jaar oud en is geboren in december. Hij speelt bij Sportclub Irene in de J013-2007-1 onder de trainers Barry, Maurits en Sierd. Merijn heeft naast voetbal de hobby gamen maar doet ook graag buiten spelen. Net zoals de prins wil hij later profvoetballer worden.

Adjudant Tijl (Triest) is 10 jaar oud en is een echt vastelaoveskind. Tijl speelt samen met de prins in de JO11-1. Tijl zit ook op basisschool het Maasveld en speelt graag op de Playstation. Verder is hij fan van VVV en Barcelona.

Prins C-Jay (Stoffels) is 6 jaar oud en heeft 2 broers. C-Jay voetbalt in de J08-5 en zit in groep 3 op basisschool het Maasveld. C-Jay eet het liefst pannenkoeken en hij wordt later rapper.

Adjudant Tijn (Zelen) is 6 jaar oud en heeft ook 2 broers. Tijn voetbalt in de mini F met als trainer Hans. Tijn zijn mama werkt bij de politie. Tijn heeft als hobby naast voetballen Fortnite te spelen. Ook is hij fan van VVV.

Adjudant Siem (Holthuijsen) is 6 jaar oud en heeft 1 zusje. Siem speelt in de J08-5. Siem zit ook op Basisschool het Maasveld. Zijn lievelingskleur is lichtblauw. Siem is fan van AZ en VVV. Later wil hij profvoetballer worden.

Klik hier voor foto’s van de vastelaovesmiddag