Kaartavond 2017 groot succes!

Afgelopen vrijdagavond  was het weer zover. In de sportkantine vond de jaarlijkse kaartavond plaats. Menig Irene-lid was aanwezig om onder het genot van een hapje en een drankje te strijden om de titel ‘Rik-‘ of ‘Toepkampioen 2017’.

Later deze avond vond er ook nog een tombola plaats ten behoeve van de jeugdafdeling. Hiervoor werden door de sponsoren Hanos, Plus Verbeeten, brouwerij AB InBev, Jan Hendriks (relatiegeschenken) en Funqtio leuke prijzen beschikbaar gesteld. Onder leiding van quizmaster Carry Linssen werden de prijzen overhandigd aan de prijswinnaars. Vervolgens werd de laatste kaartronde gespeeld. Tot slot werd er bij de Rikkers in de finale gestreden door Jack Pelzer, Huub Smeets, Nicole Geijbels en Wiel Krijn. Deze strijd der Titanen werd uiteindelijk door Huub gewonnen, gevolgd door Jack op een respectabele tweede plek. Nicole en Wiel veroverden uiteindelijk respectievelijk de derde en de vierde plaats.

Bij de Toeppers wisten Herman de Boer, Carlijn Ariëns, Hanneke Geurts en Tom van Rhee door te dringen tot de finale. Uiteindelijk wist Carlijn er met de titel vandoor te gaan, gevolgd door Thom op de tweede plek, Hanneke op de derde plek en Herman op plek vier.

Mede dankzij de perfecte organisatie door de kaarttoernooi-commissie, Theo Dorssers, John Fokkens en Carry Linssen, was het ook dit jaar weer als vanouds beregezellig in de kantine van Sportpark de Bakenbos.

Heb je deze avond gemist? Vergeet je dan niet op te geven voor volgend jaar. Ook als je niet kunt kaarten ben je uiteraard van harte welkom op deze gezellig avond.

Share this