Jubilarissen Sportclub Irene gehuldigd

Tijdens een gezellige nieuwjaarsreceptie bij Sportclub Irene zijn twaalf Irene leden gehuldigd voor hun jubileum.

Het betrof de volgende personen:
70 jaar lidmaatschap: Jo Verlinden en Henk Schell
50 jaar lidmaatschap: Twan Beurskens
40 jaar lidmaatschap: Huub Smeets, Maurice Beurskens, Rick Bonten, Rob Backus, Huub Bloemers, Thomas Rogge.
25 jaar lidmaatschap: Sander Coort en Marvin Timp

Tevens was er een speciale huldiging voor Huub Rutten. Hij werd door de KNVB gehuldigd voor maar liefst 50 jaar jeugdleiderschap bij Sportclub Irene.

Staande v.l.n.r.: Sander Coort (25 jaar lid), Marvin Timp (25 jaar lid), Maurice Beurskens (40 jaar lid), Rob Backus (40 jaar lid), Huub Bloemers (40 jaar lid), Thomas Rogge (40 jaar lid) en voorzitter Tom Orval. Zittend v.l.n.r.: Rick Bonten (40 jaar lid), Twan Beurskens (50 jaar lid), Huub Rutten (50 jaar jeugdleider), Jo Verlinden (70 jaar lid), Henk Schell (70 jaar lid) en Huub Smeets (40 jaar lid).

Klik hier voor alle foto’s