Programma volgt snel

Wij willen jullie laten weten dat de KNVB  de nieuwe indelingen voor alle teams (waar dit betrekking op heeft) voor de voorjaarscompetitie online (voetbal.nl) heeft gezet. Binnenkort zal ook het programma volgen.

Vanaf dit seizoen heeft de KNVB besloten om geen uitslagen bij de JO8 en JO9-competities meer (zichtbaar) bij te houden. Hier hangt automatisch aan vast dat er ook geen stand bijgehouden wordt, en dat er dus ook geen team kampioen kan worden. Zowel niet in de najaars- als voorjaarscompetitie. De KNVB schrijft hier op hun site het volgende over:

“Om het plezier en niet zozeer de eindstand te benadrukken, worden vanaf dit seizoen in principe geen uitslagen en standen JO9 en jonger meer gepubliceerd. Wel worden de uitslagen van wedstrijden bijgehouden om de speelsterkte per team te bepalen en op basis daarvan eventueel teams te herindelen”.

Wij wensen alle teams heel veel succes, maar vooral veel plezier in de voorjaarscompetitie toe!

Technische/jeugdcommissie Sportclub Irene