Aftrap nieuw seizoen 2018-2019

Zaterdag 25 augustus 2018 is bij Sportclub Irene de opening van het nieuwe seizoen.
We nodigen alle jeugdleden, vrijwilligers en ouders / verzorgers uit om af te trappen op sportpark de Bakenbos. De tekenen van een hete zomer met veel zonuren en weinig regen zijn helaas nog zichtbaar op de velden maar desalniettemin gaan wij enthousiast van start om iedereen welkom te heten.

De aftrap van het nieuwe seizoen is o.a. bedoeld voor de nieuwe (jeugd)leden, vrijwilligers en ouders / verzorgers bij Sportclub Irene. Het programma ziet er als volgt uit:

• Welkom mini’s en JO8 t/m JO9 10:00 uur
• Welkom JO10 t/m JO12 11:30 uur
• Welkom JO13 t/m JO19 13:00 uur
• Afsluiting 14:00 uur

Er zijn diversen activiteiten voor de jeugdspelers, broertjes, zusjes en geïnteresseerden.
Ondertussen krijgen vrijwilligers, ouders en verzorgers een rondleiding op het sportpark en is er uitleg over Sportclub Irene.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Humanitas ’t Vlaegelke – kinderdagverblijf – BSO te Steyl.

Voetbal en plezier op het veld staan op nummer 1!

Om dit te laten slagen hebben wij jouw hulp nodig. Wat heb jij onze vereniging te bieden?
Er is genoeg te doen, zoals:
• helpen bij activiteiten
• hulpouder, m.n. bij JO7
• jeugdleider of trainer
• scheids- of grensrechter
• vrijwilliger kantine
• materialenbeheer
• een commissie- of bestuursfunctie voor jouw ook een uitdaging?

Vragen? En aanmelden dat kan bij jeugdcommissie@sportclubirene.nl