3e ‘’Serious Walk for Serious Request’’ op zaterdag 16 december

Funqtio Fysiotherapie steunt de aktie van 3FM Serious Request

Ook dit jaar organiseren de medewerkers van Funqtio Fysiotherapie  weer de  ‘’Serious Walk’’!

2 geheel nieuwe wandeltochten worden die dag uitgezet, met vertrek- en eindpunt: het (zorg-)restaurant van de Emmausstichting.

We hopen ook dit jaar weer een flink bedrag bij elkaar te krijgen, waarmee we ons steentje kunnen bijdragen aan de aktie ‘’Breng ze weer samen’’, van 3FM in samenwerking met het Rode Kruis.

U heeft de keuze uit een wandeling van 5,5 km. Of de lange van 11 km. Beide afstanden voeren deels door het ‘’Jaomerdal’’ en o.a. het terrein van ‘’Klein Zwitserland’’.  De tocht van 11 km. Is grens-overschrijdend en voert u verder door o.a. het ‘’Kaldenkirchener grenswald’’.

Vertrektijd lange wandeling: tussen 10.00u-10.30u. voor de korte kunt u starten tussen 10.30u en 11.00u.

Het inschrijfgeld bedraagt minimaal €7,50. Het volledige bedrag komt ten goede aan de aktie! Daarnaast doneert de directie per deelnemer nog een extra bedrag!

Voor, na en tijdens de wandeling wordt uiteraard gezorgd voor ‘’het natje en het droogje’’!

> > Meld u aan:

(De aktie wordt mede ondersteund door  Coop-Steijl; stichting Emmaus-feniks; Maasland Vleeswaren in  Belfeld) Fruitkwekerij van Cleef, Belfeld; Klein Zwitserland, Bekkerie ut Bruedje en Backus am grensubergang.)