• Na de poulefase van de bekercompetitie vrij gemakkelijk door te zijn gekomen heeft de KNVB “geloot” voor de volgende ronde.

“Loting” op het kantoor van de KNVB in Eindhoven bepaalde dat het 1ste elftal in een tussenronde gekoppeld werd aan 1ste klasser  Venlosche Boys.

Deze tussenronde werd gepland voor donderdagavond 14 oktober om 20.00uur op ons eigen complex aan de Bakenbos.

Saillant detail is dat het “lot” Sportclub Irene vorig jaar op donderdag 15 oktober ook al koppelde aan de Venlosche Boys. Overigens werd deze bekerwedstrijd door de Covid perikelen afgelast.

Helaas beschikt Sportclub Irene -nog altijd- niet over een verlicht en omheind veld wat volgens de reglementen van de KNVB verplicht is bij competitie en bekerwedstrijden van 1ste elftallen.

De reglementen van de KNVB schrijven dan voor dat wij, mits aanwezig, uit dienen te wijken naar het veld van de tegenstander of naar een andere geschikte accommodatie.

Venlosche Boys beschikt wel over een omheind en verlicht veld zodat nu in overleg met de onze tegenstander als volgt gepland is;

Donderdag 14 oktober 2021

Venlosche Boys 1 – Sportclub Irene 1                     20.00uur.

Locatie; kunstgrasveld aan de Alde Wielerbaan te Venlo.

Graag hadden wij deze wedstrijd op ons eigen complex gespeeld maar helaas het is niet anders.

rfwbs-slide